Välitön +V4 -rekisteröinti

Avaa ovet tarkkuuslähtöisiin näkemyksiin

Luo Immediate +V4 -profiilisi avataksesi puhtaan työtilan, valikoidut markkinanäkymät ja olennaiset tilivälineet yhdestä keskitetystä paikasta.

Intuitiivinen työtila Reaaliaikaiset markkinakuvat Turvallinen pääsy
Tilit sisältöYksi keskeinen näkymä
RekisteröintiNyt saatavilla
Rekisteröinnin edut

Selkeä aloituslinjasi.

Rekisteröinti kokoaa relevantit Immediate +V4 -sisällöt ja työkalut yhdeksi helposti katseltavaksi ja nopeaksi käyttöliittymäksi.

Kuratoitu työtila

Pääsy keskitettyyn keskukseen, joka pitää valitut sisällöt näkyvissä ja järjestettyinä.

Markkinakuvat

Tarkastele visuaalista markkinatietoa puhtaiden kaavioiden ja aktiivisuusnäyttöjen kautta.

Yhtenäiset asetukset

Vahvista suosikkityötilasi asetukset ja tilitiedot yhteen paikkaan.

Nykyinen tili

Oletko jo jäsen?

Paluukäyttäjät voivat siirtyä suoraan tilinsä hallintasivulle.

KÄYTTÄÄ NYT

Mitä tapahtuu, kun liityt Immediate +V4:ään

Immediate +V4 on suunniteltu sujuvaa kokemusta varten. Alla olevat pisteet kertovat, mitä odottaa tämän sivun lomakkeen lähettämisen jälkeen.

Nopea ja helppo asennus

Immediate +V4 -tilisi luominen vie vain hetken. Täytä lyhyt lomake jatkaaksesi suoraan seuraavaan vaiheeseen.

Räätälöity kiinnostuksen kohteisiisi

Lähetyksen jälkeen Immediate +V4 sovittaa tietosi sinulle tärkeisiin aiheisiin, jotta saat relevantteja materiaaleja.

Tietosi pysyvät turvassa

Immediate +V4 noudattaa nykyisiä turvallisuuskäytäntöjä. Tietojasi käytetään ainoastaan palvelun tarjoamiseen eikä niitä myydä.

Yleisimmät kysymykset

Kuinka avaan tilin?

Täytä tämän sivun yksinkertainen lomake. Immediate +V4 käyttää tietojasi profiilisi luomiseen ja ohjaa sinua eteenpäin.

Kuinka kauan rekisteröinti kestää?

Yleensä alle minuutin. Lomake kysyy vain tarvittavat tiedot aloittaaksesi.

Onko rekisteröitymisessä maksua?

Rekisteröityminen Immediate +V4:ään on ilmaista. Mahdolliset lisäpalvelut, joissa on maksu, kerrotaan selkeästi etukäteen.

Mitä tapahtuu, kun lähetän tietoni?

Tietojasi käytetään tilisi konfigurointiin. Saat ohjeet seuraavista vaiheista tilanteesi mukaan.

Pidetäänkö tietoni yksityisinä?

Kyllä. Immediate +V4 käsittelee tietojasi tiukasti luottamuksellisesti ja noudattaa moderneja turvallisuuskäytäntöjä. Katso Tietosuojakäytäntömme lisätietoja.

Voinko peruuttaa tai poistaa tilini myöhemmin?

Ehdottomasti. Voit pyytää tilisi poistoa milloin tahansa ottamalla yhteyttä alatunnisteen yhteystietojen kautta.